background
Koffietheeplaza.nl Koffie vergelijk Tasteweb koffie

Miko koffie

De smaak van Miko koffie

De koffie melange van Miko bestaat uit verschillende hoogwaardige koffiesoorten met ieder een aparte geur, smaak en gevoel. De hoogwaardige branderijen van Miko zorgen voor een constante toevoer van hoogwaardige koffie. Uit deze speciale samenstellingen zijn 4 heerlijke koffies gekomen met ieder een eigen unieke smaak.

Soorten Miko koffie

-Miku Supremo, de unieke espressobonen die rijk zijn aan verschillende aroma's. Door de vele sterke smaken blijft de smaak van deze heerlijke koffie extra lang in je mond hangen. Kortom een heerlijke sterke Espresso.

-Miko Selecta, zoals de naam al doet vermoeden bestaat deze koffie alleen uit speciaal geselecteerde bonen. Al deze bonen komen goed tot recht in een heerlijke zachte espresso. 

-Miko Superemo D'oro, een wat vollere koffie die een zwaar karakter heeft. Vele zware koffiesoorten zijn bitter, dat is bij de Mico Supreme D'oro echter niet het geval.

-Mico Selecta D'oro, een wat zachtere Espresso waar de bonen weer speciaal geselecteerd zijn. Hierdoor krijgt de koffie een mooie frisse smaak met extra veel body. 

Miko filterkoffie

Miko biedt u verschillende soorten koffie die gebruikt kan worden in combinatie met een filter. Denk hierbij aan speciale pads, shots en gemalen koffie voor in uw apparaat. Ook hier kunt u weer kiezen uit verschillende smaken en hoeveelheden. Dat kunt u allemaal vinden op onze site!

Geschiedenis Miko koffiebonen

Miko is opgericht in 1992 en is inmiddels een echt familiebedrijf wat al geleid is door twee generaties. Sinds de succesvolle beursgang in 1998 heeft het bedrijf haar visie verder kunnen uitwerken. Miko heeft een uitgebreid aanbod koffie en koffie gerelateerde producten. Het merk leent zich dan ook uitstekend als keuze voor een uniek cadeau. Bijvoorbeeld een koffiebonen pakket of koffie servies.