background
Koffietheeplaza.nl Koffie vergelijk Tasteweb koffie

Diemme koffie

Diemme Koffie
In 1927 richtte Romeo Dubbini Caffe Diemme op, volgens velen begreep hij toen der tijd als geen ander de potentie van koffie. Hij maakte volgens velen de eerste karakteristieke koffie die goed gebalanceerd was in zijn smaken. De boon heeft een karakterestiek bruin karakter waardoor de nasmaak zich later kenbaar geeft. Hierdoor blijft de koffie als het waren langer in je mond hangen. Deze koffie gaat perfect samen met een chocolaatje. Een slok koffie en vervolgens een hap uit een stukje chocolade doet dit in je mond doen smelten, door de directe smaak van chocolade en de latere nasmaak van deze koffie krijgt u een smaakvol totaalbeeld gepresenteerd in uw eigen mond!
Unieke smaak van Diemme koffie
Wie houdt van een wat zoetere koffie is bij Diemme Oro op het goede adres, zoals al eerde beschreven is kom de nasmaak later. De kennismaking van uw mond met deze koffie zal rustig beginnen, de smaak zal u niet meteen overvallen. De branding van deze boon gaat tamelijk snel waardoor deze de smaak in zich houd, er vormt zich als het waren een laag over de boon heen waardoor deze de smaak langer vast houdt. Vandaar dat de uiting van de smaak van deze boon langer op zich laat wachten. Wie houdt van een heerlijke bescheiden kop koffie waarvan de smaak zich pas later kenbaar maakt moet beslist voor Diemme koffie kiezen!

In 1927 richtte Romeo Dubbini Caffe Diemme op, volgens velen begreep hij toen der tijd als geen ander de potentie van koffie. Hij maakte volgens velen de eerste karakteristieke Diemme koffie die goed gebalanceerd was in zijn smaken. De boon heeft een karakterestiek bruin karakter waardoor de nasmaak zich later kenbaar geeft. Hierdoor blijft de koffie als het waren langer in je mond hangen. Deze koffie gaat perfect samen met een chocolaatje. Een slok koffie en vervolgens een hap uit een stukje chocolade doet dit in je mond doen smelten, door de directe smaak van chocolade en de latere nasmaak van de Diemme koffie krijgt u een smaakvol totaalbeeld gepresenteerd in uw eigen mond!

Unieke smaak van Diemme koffie

Wie houdt van een wat zoetere koffie is bij Diemme Oro op het goede adres, zoals al eerde beschreven is kom de nasmaak later. De kennismaking van uw mond met deze koffie zal rustig beginnen, de smaak zal u niet meteen overvallen. De branding van deze boon gaat tamelijk snel waardoor deze de smaak in zich houd, er vormt zich als het waren een laag over de boon heen waardoor deze de smaak langer vast houdt. Vandaar dat de uiting van de smaak van deze boon langer op zich laat wachten. Wie houdt van een heerlijke bescheiden kop koffie waarvan de smaak zich pas later kenbaar maakt moet beslist voor Diemme koffie kiezen! Er is keuze uit gemalen koffie, koffiebonen en een range van espresso cup smaken. Kies zelf uw favoriet.